Od danas rezervacije modela „fijat 500L“

Bez autora
Jul 09 2012

Fijat automobili Srbija (FAS), od danas do 21. jula organizuju akciju prodaje svojih modela pod povoljnim uslovima, a zainteresovani kupci će u prodajnim salonima te kompanije moći da dobiju informacije o detaljima „fijata 500L“, i time obezbede da među prvima postanu vlasnici najnovijeg modela. Automobil čija je proizvodnja za tržište u kragujevačkoj fabrici počela pre dva dana u Torinu su isprobavali novinari svetskih medija i specijalizovanih magazina. O performansama tog modela povoljno su minulih dana pisali britanski mediji „Independent“, „Top gir“ i „Autoekspres“, a posebno su hvalili prostranost i funkcionalnost „fijata 500L“, koji će, navodi „Independent“, imati i neke interesantne detalje u unutrašnjosti, kao što su multimedijalni sistem za povezivanje na mobilni telefon i Tviter, uz čiju pomoć će vozač dobijati informacije o saobraćajnoj gužvi i restoranima u blizini, na primer, te aparat „lavaca“ za ekspres kafu i druge sadržaje koji kragujevačkog „fiću“ izdvajaju od konkurentskih modela iste klase.

Od danas rezervacije modela „fijat 500L“Fijat automobili Srbija (FAS), od danas do 21. jula organizuju akciju prodaje svojih modela pod povoljnim uslovima, a zainteresovani kupci će u prodajnim salonima te kompanije moći da dobiju informacije o detaljima „fijata 500L“, i time, poručuju iz FAS-a, obezbede da među prvima postanu vlasnici najnovijeg modela.

Automobil čija je proizvodnja za tržište u kragujevačkoj fabrici počela pre dva dana u Torinu su isprobavali novinari svetskih medija i specijalizovanih magazina. O performansama tog modela povoljno su minulih dana pisali britanski mediji „Independent“, „Top gir“ i „Autoekspres“, a posebno su hvalili prostranost i funkcionalnost „fijata 500L“, koji će, navodi „Independent“, imati i neke interesantne detalje u unutrašnjosti, kao što su multimedijalni sistem za povezivanje na mobilni telefon i Tviter, uz čiju pomoć će vozač dobijati informacije o saobraćajnoj gužvi i restoranima u blizini, na primer, te aparat „lavaca“ za ekspres kafu i druge sadržaje koji kragujevačkog „fiću“ izdvajaju od konkurentskih modela iste klase.

Britanski mediji navode da će „fijat 500L“ na njihovo tržište stići naredne godine, te da će koštati između 14.000 i 15.000 funti. Svetski mediji su ovih dana preneli i izjavu generalnog direktora grupe Fijat - Krajsler Serđa Markionea, prema kojoj će se „fijat 500L“ naredne godine pojaviti i na američkom tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik